Filmvadász

Ez egy copy-paste oldal. Ha nem tudod milyen filmet szeretnél tölteni, nem találsz hozzá normális feliratot, eleged van már a kézikamerás release-ekből, akkor nézz vissza, vagy iratkozz fel az RSS-re. Csak angol nyelvű, jó minőségű release-ekkel foglalkozok!

Címkék

Címkefelhő

I Am Legend

2007.12.29. 16:33 | filmvadasz | Szólj hozzá!


"Ő mindent megtett, ami tőle telt, de az sem volt elég. Robert Neville (Will Smith), a tehetséges tudós is tagja volt annak a csapatnak, amely megpróbálta megállítani az emberiség történetének legveszélyesebb Vírusát. Az utolsó vírust. Ő, maga sem tudja, miért immunis a fertőzésre, de rajta kívül mindenki megbetegedett. Lehet, hogy jobb lett volna a többiekkel együtt meghalnia. Mára ő New York utolsó lakója, sőt, talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. Igyekszik életben maradni, igyekszik megőrizni a józan eszét, és nem adja fel a reményt: házi készítésű rádióadója folyamatosan keresi esetleges sorstársait. De nincs egyedül. A járvány mutáns túlélői ott bujkálnak a homályban. Neville minden mozdulatát figyelik. Várják, mikor követ el egy hibát - mert akkor habozás nélkül elpusztítanák az emberiség utolsó reményét." port.hu



Műfaj:
akció, dráma, horror, sci-fi, thriller
Bemutató: 2008. január 3.
Hivatalos weboldal: iamlegend.warnerbros.com
IMDB rating: 7.5/10
Torrent:
I Am Legend REPACK DVDSCR XviD-iMBT (angol)
Felirat: i.am.legend.repack.dvdscr.xvid-imbt.srt (magyar)
 
· 1 trackback

Címkék: horror akció 2007 thriller 2008 dráma sci fi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr98278297

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: terrorismo islamico españa 2017.12.09. 15:48:44

XML: a szabványalkotás szabadsága - Web Koncept

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása