Filmvadász

Ez egy copy-paste oldal. Ha nem tudod milyen filmet szeretnél tölteni, nem találsz hozzá normális feliratot, eleged van már a kézikamerás release-ekből, akkor nézz vissza, vagy iratkozz fel az RSS-re. Csak angol nyelvű, jó minőségű release-ekkel foglalkozok!

Címkék

Címkefelhő

The Invasion - Invázió

2008.01.01. 15:13 | filmvadasz | Szólj hozzá!


"Carol Bennet (Nicole Kidman) pszichiáter környezetében különös események történnek, amelyeket először nem is kapcsol össze egy űrsikló balesetével. Egyik betege azt állítja, hogy férje egy idegenné változott át; váratlanul lecsökken az utcai erőszak; és fia, Oliver Halloween-cukorkájában furcsa anyag érkezik Carol otthonába - valami, ami olyan, mintha élne... Carol elmondja barátjának és kollégájának, Ben Driscollnak (Daniel Craig), hogy úgy érzi, nagy baj van, és különösen aggasztó, hogy a hatóságok nem vesznek tudomást az ügyről: azt hajtogatják, hogy csupán egy újfajta influenza-járvány tört ki. Carol lassan rájön, hogy azok az emberek, akiknek a védőoltásokat kellene beadniuk, valójában a kórokozót terjesztik. Az ismeretlen eredetű spóra alvás közben támadja meg az ember DNS-ét, és a fertőzött személyt olyasvalakivé változtatja át, aki belülről nem emlékeztet többé egykori önmagára. Kihal belőle minden érzés, és már csak egy cél vezérli: továbbadni a fertőzést. Carol, miközben minden erejét megfeszítve próbál ébren maradni, kétségbeesett utazásra indul a megváltozott világban, hogy megtalálja fiát. Bármennyire fél is, nyugodtnak kel maradnia, nehogy leleplezzék... nem mutathat érzéseket... és ami a legfontosabb, nem alhat el." port.hu



Műfaj: sci-fi, thriller
Hazai bemutató: 2007. november 15.
Hivatalos weboldal: theinvasionmovie.warnerbros.com
IMDB rating: 6.0/10
Torrent: 
The Invasion[2007]DvDrip[Eng]-FXG (angol)
Felirat: The Invasion[2007]DvDrip[Eng]-FXG.srt (magyar)

Címkék: 2007 thriller sci fi nicole kidman daniel craig

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr51280955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása